Meest gestelde vragen!

Waauwww wat veel vragen ontvang ik in mijn mailbox. Deze week kun jij je nog inschrijven voor het programma Reset je Hormonen. Natuurlijk beantwoord ik jouw vragen persoonlijk maar er zijn veel vragen die overeenkomen. Dus ik maak van de gelegenheid gebruik om deze vragen te beantwoorden want wie weet heb jij ook deze vraag wel.

Heb jij nog een andere vraag stuur mij een email en je vraag wordt beantwoord. Volgende week zondag sluit de inschrijving.

Voor wie is het programma geschikt?

Deze vraag krijg ik heel veel, ik heb het spiraaltje is het dan wel geschikt voor mij, of ik zit in de overgang is het dan wel geschikt voor mij?

Het programma Reset je Hormonen is geschikt voor vrouwen vanaf ongeveer 35 jaar tot en met de overgang. Omdat het programma ervoor gemaakt is om je hormonen weer in balans te krijgen. Dus of je nu stemmingswisselingen ervaart, wilt afvallen, geen hoofdpijn meer wilt ervaren of van je overgangsklachten af wilt komen. Of gewoon lekker in je vel wilt komen te zitten en meer energie wilt ervaren.

Is het een dieet?

Nee het is geen dieet we gaan lekker makkelijk gezond eten, met wat je leert ga je eigenlijk je levensstijl aanpassen om nooit meer op dieet te hoeven.

 

Hoeveel tijd kost het programma?

Zoveel tijd als jij er in wilt stoppen, iedere vrijdag ontvang je een email met een video en een boek waarin ik veel vertel en uitleg over het onderwerp van die week. Inclusief een weekmenu en je kunt gebruik maken van het wekelijks sportschema dit laatste is natuurlijk geen verplichting. Tevens kun je voor jezelf kijken welke tips en adviezen je gaat opvolgen. Tevens ben ik wekelijk in de facebook groep live om je vragen te beantwoorden.

 

Is het makkelijk toe te passen in een gezin?

Jazeker, de recepten voor ontbijt en lunch zijn voor 1 persoon en het diner is voor 2 of meer personen zo kan je gezin mee eten. En natuurlijk kun je ervoor kiezen om soms iets extra’s voor je gezin erbij te doen en zelf iets weg te laten. Ik ga je leren hoe daar mee om te gaan. Tevens zijn de recepten makkelijk te bereiden.
Voor welk programma kan ik kiezen?

Je kunt kiezen voor het programma met de meeste begeleiding daarin coach ik je 1 op 1 ook vanuit mijn praktijk als je dit zou willen. Dit is intensief en hebben we veel contact samen. Of je kiest voor alleen online begeleiding dat is het verschil in prijs ook. Twijfel je nog, vraag een coachgesprek aan en ik vertel je de mogelijkheden.

 

Ik wil niet op facebook, mis ik dan iets?

Nee de belangrijkste informatie vindt je in de online academy en per mail. De besloten facebook groep is ter ondersteuning en daar ga ik regelmatig live om vragen te beantwoorden maar je kunt en mag je vragen ook via de email stellen. Je ontvangt altijd een antwoord

 

Is het geschikt als ik wil afvallen of wil aankomen?

Het online programma is er voor om jouw in balans te brengen. Voor de meeste is dit afvallen of net die paar kilo kwijt te raken. Het aankomen in gewicht is zeker mogelijk maar daar adviseer ik je wel extra begeleiding bij dus bijvoorbeeld het excellent of diamond pakket. Zodat we voor jou precies kunnen kijken waar het onderliggende probleem zit.
Ik kan niet starten op 6 oktober kan ik later beginnen of ik ga nog een week op vakantie hoe gaat dat dan in zijn werk?

Iedereen volgt het programma op zijn eigen tempo dus je kunt er altijd even tussen uit of een weekje later beginnen. Iedere week is er een nieuwe week open en zo kun je ook altijd weer terugkijken of een inhaalslag maken. De informatie blijft altijd beschikbaar ook na deze 8 weken.

Ervaringen van deelnemers die eerder hebben meegedaan aan het online programma Reset je Hormonen.

 Enkele reacties van de dames:

Al een tijd lang had ik het idee dat mijn lijf iets anders deed met eten dan bij andere mensen. Ik viel ook geen gram af, wat ik ook probeerde. Francisca legde door middel van de hormonale analyse en de uitgebreide vragenlijst al snel de vinger op de zere plek: ik had een probleem met mijn spijsvertering/darmen en mijn schildklier werkte niet goed. Door haar tips, recepten en geadviseerde supplementen voelde ik me binnen een paar weken al stukken beter. Eten was geen straf meer, ik voelde me na het eten niet meer vervelend! En als bonus raakte ik ook nog eens wat kilootjes kwijt, iets wat daarvoor ook met geen mogelijkheid lukte!
Dit programma is de investering dubbel en dwars waard. Echt een aanrader!

Anita Faber

 

Ik heb meegedaan aan het programma Reset je hormonen en ik moet zeggen dat ik me sindsdien een stuk beter voel. Ik ben minder moe, heb minder stemmingswisselingen en ben beter te genieten wat natuurlijk heel fijn is voor mijn gezin. Francisca legt alles super goed uit en je kan ook altijd vragen stellen in de besloten groep waar ze vrij snel antwoord geeft. De menu’s zijn goed klaar te maken.

Kelly

 

Door dit programma wordt je bewust wat je allemaal naar binnen schuif. Het is geen dieet  het is echt bewuster worden van wat eet en een  mooie bijkomstigheid  is je valt  af  en krijg meer energie door gaat er beter uitzien.

Als je aan jezelf wilt werken raad ik je zeker deze cursus aan. Ik zat erg laag in mijn energie en was vaak moe. Door de persoonlijke hormoonanalyse en het skype gesprek met Francisca heb ik veel inzichten gekregen in wat mijn lichaam tekort komt. Samen met haar heb ik een plan opgesteld en zijn we aan de slag gegaan. Wat ik fijn vind aan de recepten van de weekmenu’s is dat alle ingrediënten in de supermarkt te verkrijgen zijn. De recepten zijn makkelijk te maken en goed te combineren met de rest van mijn gezin. Na 8 weken heb ik mijn energie weer helemaal terug en ben niet meer vermoeid. Ik slaap veel beter en ik heb geen last meer van haaruitval en ben zelfs nog 6 kilo afgevallen. Bedankt Francisca, dankzij jou sta ik nu veel energieker in het leven en ben me bewust geworden hoe belangrijk voeding voor je is.

 

Wil je meer informatie of ook starten aanstaande vrijdag?

http://www.resetjehormonen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *