Summerbodies are made in winter

Summerbodies are made in winter

Deze uitspraak is vast niet nieuw voor je, en waarschijnlijk wil je er ook nog helemaal niet over nadenken, maar een droomfiguur komt helaas niet uit de lucht vallen. Dit vergt inzet, tijd en doorzettingsvermogen. Anumi vita kan het gelukkig een heel stuk makkelijker maken, en wel met Cryolipolyse.
Hierbij bevriezen de vetcellen waarmee pijnloos, zonder moeite en zonder operatie binnen enkele weken een geweldig resultaat bereikt is.  Omdat je voor je summerbody nu al aan de slag moet (ja dames, het is echt waarheeft Anumi vita een mooie actie.

Bij afnamen van 3 behandelingen krijg je de 4e geheel gratis. 

Extra; tijdens de behandeling krijg je gratis en vrijblijvend voedingsadvies. Met praktische en slimme tips kun je net wat gezonder en fitter worden. 

De actie is geldig t/m 5 december 2017.  Voor 5 december moeten we contact gehad hebben om de 1e afspraak in te plannen.

Bij Anumi vita krijg je deskundig (erkend en gecertificeerd) advies, met de beste apparatuur. 

Definitief vet verwijderen; pijnloos, zonder moeite en zonder operatie

Profiteer nu! 

Neem voor 5 december contact op en ontvang 

  • 1 GRATIS behandeling Cryolipolyse 
  • Intake en consult om jouw persoonlijke doelstelling te bepalen 
  • Uitgebreid voedingsadvies

Totaal 4 behandelingen voor slechts € 649,-

Reken nu definitief met je probleemzones af

Wil jij meer informatie over Cryolipolyse en weten of het iets voor jou is? Laat dan je gegevens achter en ik neem, geheel vrijblijvend, contact met je op.

anumi vita Francisca van den Berg

Ik ben Francisca van den Berg en ik ga jou helpen. Omdat ik precies daar ben geweest waar jij helemaal klaar mee bent. Inmiddels ben ik gediplomeerd voedingscoach, orthomolecular darmtherapeut, hormoonfactor trainer, detoxcoach en Evocircadian coach/Hormoontherapeut.

In het verleden had ik een overgewicht met meer dan 20 kilo. Door mijn hormonale strubbelingen waaronder hoofdpijn klachten, steeds in gewicht aankomen, veel stress en het ontbreken van energie. Ben ik op zoek gegaan naar wat voor mij wel werkte. En hiermee inspireer en help ik jou nu ook om een zo mooi mogelijk leven te leiden wat echt bij jou past. Ik vind het tof dat je leert hoe je lichaam werkt. Het is geniaal en het kan heel veel, alleen jij mag gaan leren hoe jouw lichaam werkt.

Inmiddels heb ik veel opleidingen gevolgd op het gebied van voeding, hormonen en darmen. Ook ben ik ook op zoek gegaan naar mezelf door middel van high end personal coaching. Michael Pilarzyk en Carolien van de Kamp zijn mijn coaches. Daardoor heb ik de grote stappen gezet en vind ik het zo mooi dat ik hiermee ook jou kan helpen en inspireren.

Wil jij ook de mooiste versie van jezelf worden? Laat mij ervoor jou zijn!