Het alternatief voor liposuctie

Definitief verwijderen van vetcellen

VETCELLEN BEVRIEZEN

Wat is Cryolipolyse

Cryolipolyse, oftewel het bevriezen van vetcellen, is een hele effectieve manier van plaatselijke figuurcorrectie.

Wanneer Cryolipolyse

Afvallen met cryolipolyse is dé oplossing wanneer vet op de buik, benen of armen niet met sporten of een dieet verdwijnt.
We helpen jou Afvallen

HOE CRYOLIPOLYSE WERKT

Tijdens een cryolipolyse behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet afgekoeld tot 4˚C; zo worden selectief de vetcellen aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. De afgebroken vetcellen worden, op natuurlijke wijze, door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Je huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Behandeling is mogelijk op de volgende plaatsen:

.

Buik

.

Lovehandles

.

Armen

.

Billen

.

Benen
Z

Meetbaar resultaat

Bewezen effectief om onderhuids vet te reduceren

100% veilig

Pijnloos een positief effect op de gezondheid van de huid

Geen hersteltijd

Na de behandeling kun je direct je dagelijkse bezigheden hervatten

Super effectief

Mogelijkheid om meerdere zones tegelijkertijd aan te pakken

GOED OM TE WETEN

CRYOLIPOLYSE BEHANDELING

In onze praktijk starten we iedere cryolipolyse behandeling met een intakegesprek. Samen lopen we een vragenlijst door aan de hand waarvan wij vaststellen welke mogelijkheden er voor je zijn. Op basis van deze mogelijkheden stellen wij een plan van aanpak op en bieden wij een behandeling op maat.   De behandeling kan zowel door een man als een vrouw worden gedaan. Mocht u een voorkeur hebben kunt u dit vooraf aangeven.

Is een cryolipolyse behandeling geschikt voor mij?
We kennen allemaal de probleemzones die zelfs met langdurig sporten en gezond eten toch niet verminderen. Juist dan is een cryolipolyse behandeling heel geschikt. Door gerichte behandeling op de probleemzone zal het uiteindelijke resultaat een duidelijk zichtbare vetreductie en daarmee figuurverbetering zijn.
Vetcellen op een natuurlijke manier opruimen, wat betekent dat?
Na behandeling vallen de vetcellen uit elkaar. Ze worden door het lichaam geleidelijk aan afgevoerd in een periode van een aantal weken.
Moet ik rekening houden met bijwerkingen na de behandeling?
Soms treedt er wat roodheid op tot enkele uren na de behandeling. In sommige gevallen zijn er blauwe plekken te zien, deze zijn doorgaans weer binnen 14 dagen verdwenen. Anderen ervaren een tijdelijk verdovend gevoel dat soms een paar weken kan aanhouden.
Hoe lang duurt een behandeling en zie ik meteen resultaat?
Een cryolipolyse behandeling duurt een uur. Na circa 6 tot 8 weken zijn de eerste resultaten te zien. Het lichaam zal tot ongeveer 4 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van vetcellen. Ongeveer 6 maanden na de laatste behandeling is het resultaat optimaal.
Is het behaalde resultaat definitief?
Absoluut! Tot ons 13e jaar maken we vetcellen aan, daarna niet meer. Het is wel mogelijk dat de vetcellen groter worden. Bij een cryolipolyse behandeling vallen de vetcellen, van het gebied dat is behandeld, uit elkaar. In het lichaam worden deze vetcellen opgeruimd door de witte bloedlichamen en kunnen dan ook niet meer terug komen. Het is een langzaam proces met een definitief resultaat.

Succesverhalen

“Na twee cryolipolyse behandelingen ben ik al zeven centimeter op m’n buik kwijt! Super blij mee!”

“Na de behandeling heb je totaal nergens last van. Echt een super makkelijke én betaalbare manier om plaatselijk vet kwijt te raken.”

“Francisca ‘has been there’, daarom geeft ze duidelijke informatie, denkt met je mee én stimuleert. Zeer klantvriendelijk bedrijf.”

ERKEND CRYOSPECIALIST

ABSOLUTE VEILIGHEID

Anumi Vita is aangesloten bij het collectief Cryospecialist. Wij zijn hiermee geautoriseerd om het keurmerk Cryospecialist te voeren en wij zijn erkend Cryospecialist. Wij werken met de Coolipo Twin, welke een medische klasse II certificering heeft. Deze certificering staat garant voor absolute veiligheid en geeft aan dat het apparaat onderhevig is geweest aan een zeer strenge keuring.

Op de website van cryospecialist.nl vindt u alle aangesloten instituten in Nederland.

Anumi Vita is de enige cryo specialist met een erkend keurmerk in de Hoeksche Waard, Rotterdam en omstreken.

PRIJZEN

CRYOLIPOLYSE

De prijs van een cryolipolyse behandeling is afhankelijk van het aantal zones. Anumi Vita werkt, voor sneller resultaat en tegen dezelfde prijs (!), met 4 pads tegelijkertijd! Dit in tegenstelling tot veel andere behandelaars.

1 behandeling   € 245,-
Kuur van 3 behandelingen
Nu 4e behandeling cadeau
€ 649,-
Kuur van 6 behandelingen  € 825,-

Vervolgkuur of extra zone op aanvraag

Bij afname van meerdere diensten kunnen wij combinatiepakketten aanbieden met een interessante korting.
 

Boek nu

BELLEN KAN ALTIJD NAAR
06 20 03 57 93