Over ons

Met mijn kennis en persoonlijke ervaring, wil ik graag andere mensen helpen om gezond te eten en bewust te worden van hun lichaam. Door onder andere te kijken naar jouw voedingspatroon, jouw eventuele klachten en de werking van jouw lichaam help ik jou om gezond, fit en gelukkig te gaan leven.

Mijn naam is Francisca van den Berg, ik ben 40 jaar en sinds enkele jaren helemaal omgeslagen van accountant tot Hormoon-voeding en lifestyle expert.

Al sinds mijn tienerjaren wilde ik graag accountant worden en heb daar dan ook mijn opleidingen voor gehaald. Na een aantal jaren bij Deloitte als AA accountant gewerkt te hebben, ben ik het bedrijfsleven ingestapt en gaan werken bij een Handelsmaatschappij.

De vele dagen werk, de lange dagen blootgesteld worden aan stress en daarbij ook slechte voeding begon zijn tol te eisen. Ik was kapot, ik had geen energie meer en ik was te zwaar.

Het was geen plezier voor mijn lichaam, ik voelde me moe en futloos, had geen zelfvertrouwen en zat gewoon niet lekker in mijn vel. Ik ben toen opzoek gegaan naar een voedingscoach die mij alles kon leren om mijn lichaam weer in balans te krijgen.

Ik leerde wat echt eten is en dat gezonde voeding niet in pakjes of zakjes zitten.

In de tijd met de voedingscoach ben ik dan ook een aantal kilo’s verloren en voelde ik mij vol van energie. Nu kon ik mijn werk veel beter aan!

Door mijn eigen ervaringen, werd ik in mijn directe omgeving al veel gevraagd om voedingsadvies te geven.

In mijn omgeving was ik naar aanleiding van mijn eigen ervaringen, al veel mensen aan het adviseren omtrent voeding en besloot het roer om te gooien!

Met een nieuw doel voor ogen, ging ik fris en vol energie aan de slag.

Het werd mijn missie om een praktijk te starten waar ik mensen zowel van binnen, als van buiten kan helpen. Om mensen naast mijn persoonlijke ervaring nog beter te kunnen helpen, behaalde ik opleidingen tot natuurvoedingsadviseur, orthomoleculaire darmtherapie en hormoonfactor trainer. Ook startte ik mijn praktijk Anumi Vita waar ik mijn kennis met veel plezier mag toepassen. Met mijn ervaringen en achtergrond, ben ik er zeker van dat ik mijn klanten op de beste manier kan begeleiden zoals zij dit verdienen.

Omdat ik iedere vrouw gun, hoe ik me voel, en dat je weet dat het kan. Misschien zit je nu in een situatie dat je denkt, nou ik voel me okay, maar weet dat je vol energie kan opstaan iedere dag, en dat je die zelfverzekerdheid mag laten zien je mag gaan stralen iedere dag weer.

Opleidingen:

 • Voedingscoach Natuurvoedingsadviseur (Civas)
 • Hormoontherapeut (Hormoon community Nederland)
 • Hormoonfactor trainer (Sonnevelt opleidingen)
 • Detox coach (Innerwave)
 • Gewichtsconsulent
 • Sportvoeding
 • Cursussen: Bio Identieke hormonen (Leo van der Zijde)
 • Hormoonbalans voor vrouwen (Ralph Moorman)
 • Orthomoleculair darmtherapie
 • Masterclass: Schildklier problemen
 • Masterclass: Bijnieruitputting

Bekijk ook mijn video

https://vimeo.com/205364081